vans sale
Nederland
Valuta:

Privacy verklaring

Respect voor uw privacy

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de relevante wet- en regelgeving die duidelijke normen voor de inzameling, de toegang, de opslag en het gebruik van persoonlijke informatie die wij krijgen als onderdeel van onze bedrijfsvoering te stellen.


Ons respect voor het recht van onze klanten om de privacy van hun persoonlijke informatie is van groot belang. We hebben het beleid en de procedures om te verzekeren dat alle persoonlijke informatie, ongeacht hoe of waar het wordt verkregen, wordt afgehandeld gevoelig, veilig, en in overeenstemming met gecorreleerde privacy principes.


Dit privacybeleid beschrijft:

1. de sector die u moet zich bewust over informatie die wij over u verzamelen zijn

2. Ons beleid over het beheer van persoonlijke informatie, en

3. In het algemeen, wat voor soort informatie die wij, voor welke doeleinden, en hoe we verzamelen, houden, gebruiken en openbaar maken van die informatie.


Welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en op te slaan?

Zodat we diensten kunnen leveren aan u, kunnen wij vragen naar persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres in. Enkele voorbeelden van waar we deze gegevens kan het nodig zijn de pre-orders, leveringen aan huis, promoties enz.

Privacy wetgeving vereist dat wij persoonlijke informatie over u verzamelen alleen van u als het redelijk en praktisch te doen.

Wij nemen alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen uw persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen om te vernietigen of permanent onidentificeerbaar persoonlijke informatie wanneer het niet meer nodig is. De soorten maatregelen nemen we variëren met het soort informatie en hoe zij worden ingezameld en opgeslagen.

Over het algemeen heb je geen verplichting om enige door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie echter achter te houden, kunnen we niet in staat zijn om u te voorzien van de goederen en diensten die afhankelijk zijn van het verzamelen van deze informatie, met name als het verzamelen van die informatie is bij wet verplicht.


Hoe wordt persoonlijke informatie gebruikt?

De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld, voor een creditcard transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen wordt geïdentificeerd.


De toegang tot uw persoonlijke gegevens

Wij zullen u voorzien van toegang tot uw persoonlijke gegevens die wij (behalve in de beperkte omstandigheden die door privacy wetgeving). Als u toegang tot uw persoonlijke gegevens nodig hebben, dan kunt u inloggen op uw account te registreren bij ons. Als u nodig hebt om uw gegevens (bijvoorbeeld als u uw adres te wijzigen) bij te werken, kunt u veranderingen in uw "account informatie" te maken.