vans sale
Nederland
Valuta:

Verzenden & retouren

Wij bieden snelle verzending naar de hele world.No verkoop belasting, de beste service, Welkom op deze site verzamelen en vertel uw vrienden en familie, gelukkig winkelen!


We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze producten, zullen wij gelukkig zijn om een terugkeer te accepteren.

Ongewassen, ongedragen, of defecte producten gekocht van onze online winkel kan binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd voor terugbetaling of omruiling. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in de oorspronkelijke voorwaarden, dwz ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags. Anders zullen de items aan u worden geretourneerd.

terugkeer


Als u niet helemaal tevreden bent of als er een verschil is met uw bestelling, dan kunt u behouden alle documentatie en verpakking en neem direct contact met ons opnemen door het sturen van een e-mail of online. Wij geven u dan met verdere instructies.


1. We staan alleen volledige terugbetalingen toe voor producten die problemen veroorzaakt door ons hebben.


2. Als het geretourneerde pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, zullen de kosten van de accessoires en onderdelen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.


3. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur veranderen, of de terugbetaling onder de reden van "In tegenstelling tot", is het de kosten van de levering zal worden afgetrokken van de totale prijs van het product.


uitwisselingen


1. Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending van de bestelling. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en onze klantenservice zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en plaats een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest


2. U moet ons contacteren alvorens terug te keren de items. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen u worden geretourneerd.


3. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking van verzending van de uitgewisselde items terug aan u zijn. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.